Chocolate Chip Cookies

FÜR DAS DEUTSCHE REZEPT NACH UNTEN SCROLLEN.

INGREDIENTS

½ cup (100 g) coconut oil (not melted)
2/3 cup (80 g) brown sugar
¼ cup (60 ml) maple syrup (or agave syrup)
90 ml oat milk
1 tsp vanilla extract
1 tsp baking powder
1/2 tsp baking soda
1/2 tsp salt
2 cups (250 g) all-purpose flour
1 cup (150 g) dairy-free dark chocolate, chopped

Directions
Preheat the oven to 350 F/ 180 C. Using a fork, mix together the coconut oil and brown sugar in a bowl. Then add the maple syrup and mix until well combined. Add the milk, vanilla, baking soda, baking powder and salt and whisk until well combined. Chill this mixture in the fridge for 30 minutes. Add the flour to the bowl and stir until just-combined (do not over stir). Then gently fold in the chopped chocolate.
Form little balls out of the dough and evenly distribute, about 5 cm (2 inches) apart, on a baking sheet lined with baking paper. Bake for 12- 15 minutes, or until edges are lightly golden. Enjoy!

Recipe inspired from Pickuplimes

Vegane Chocolate Chip Cookies

ZUTATEN

100g Kokosöl (nicht geschmolzen)
80 g Rohrzucker
60 ml Ahornsirup
90 ml Hafermilch
1 TL Vanilleextrakt
1 TL Backpulver
1/2 TL (Natron
1/2 TL Salz
250 g) Dinkelmehl
150 g dunkle Schokolade, gehackt

Zubereitung:
Den Backofen auf 180 ° C vorheizen. Mit einer Gabel das Kokosöl und den braunen Zucker in einer großen Schüssel cremig rühren. Dann den Ahornsirup hinzufügen und mischen. Milch, Vanille, Backpulver, Backpulver und Salz hinzufügen und erneut vermischen. Wenn die Mischung klumpig aussieht, ist das total okay. 30 Minuten lang im Kühlschrank kühlen um es zu festigen.
Danach das Mehl in die Schüssel geben und umrühren, bis alles gut vermischt ist (nicht überrühren). Dann die gehackte Schokolade vorsichtig unterheben. Aus dem Teig kleine Kugeln formen und im Abstand von ca. 5 cm gleichmäßig auf einem mit Backpapier ausgelegten Backblech verteilen.
12-15 Minuten bei 180°C backen. 10 Minuten abkühlen lassen und genießen! Rezept ist inspiriert von Pickuplimes

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