Vegan Mushroom Stroganoff

FÜR DAS DEUTSCHE REZEPT NACH UNTEN SCROLLEN.

If you are a fan of mushrooms, we have the perfect recipe for you! This simple one-pot mushroom stroganoff is prepared super quick and such a good soulfood. Whether you’re vegan, vegetarian or a meat eater this recipe is for everyone. Enjoy!

Ingredients:
1 kg chestnut mushrooms roughly sliced
2 red onions diced
2 red peppers, roughly sliced
4-5 garlic cloves crushed
1 can(400ml) cans coconut milk
2 tsp dijon mustard
2 tsp paprika
Juice of 1 lemon
A handful fresh parsley
2 tbsp vegetable oil
Salt & pepper

Directions:
First cut onion and garlic finely. Add vegetable oil to a big pan or pot and fry them on medium heat. After a few minutes add roughly sliced red peppers and mushrooms and cook down for 5 minutes, making sure to stir often. Once the mushrooms are soft, add paprika, mustard, lemon juice, salt and pepper and stir well. Add coconut milk and cook on a high for 20-25 minutes. Keep stirring every 5-10 minutes. Finally add freshly chopped parsley and stir it into the stroganoff, leaving some to garnish for serving. Serve your Stroganoff with pasta or rice. Enjoy!

Veganes Champignon Stroganoff

Falls ihr Fans von Pilzen seid, haben wir das perfekte Rezept für euch! Dieses einfache One-Pot Rezept ist superschnell zubereitet und einfach lecker. Egal, ob Veganer, Vegetarier oder Fleischesser, dieses Rezept ist für jeden was. Lasst es euch schmecken!

Zutaten:
1 kg Champignons (braun), grob geschnitten
2 rote Zwiebeln, gewürfelt
2 rote Paprika, in Streifen geschnitten
4-5 Knoblauchzehen zerkleinert
1 Dose (400 ml) Dosen Kokosmilch
2 TL Dijon-Senf
2 TL Paprikapulver
Saft von 1 Zitrone
Eine Handvoll frische Petersilie
2 EL Pflanzenöl
Salz und Pfeffer

Zubereitung:
Zwiebel und Knoblauch schälen und fein schneiden. Pflanzenöl in eine große Pfanne oder einen Topf erhitzen und Zwiebel und Knoblauch bei mittlerer Hitze anbraten. Nach einigen Minuten Paprika und Pilze hinzufügen und ca. 5 Minuten dünsten lassen, dabei öfters mal umrühren. Sobald die Pilze weich sind, Paprika, Senf, Zitronensaft, Salz und Pfeffer hinzufügen und gut umrühren. Kokosmilch hinzufügen und bei hoher Hitze ca. 20-25 Minuten kochen lassen. Alle 5-10 Minuten umrühren. Zum Schluss frisch gehackte Petersilie hinzufügen, fertig. Mit Nudeln oder Reis servieren und genießen!

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