Fudgy Chocolate Brownies

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These brownies are so good! You need only 6 ingredients. They are gluten free and sugar free. Super rich and just incredible good! Yum!!

INGREDIENTS
2 cups (about 20-25) Medjool soft dates
2 Tbsp (30 mL) soft or melted coconut oil
1 Tbsp (15 mL) water
1/2 cup (63 g) roasted walnuts
1/2 cup (50 g) cocoa powder
1/3 cup (50 g) rough chopped dark chocolate
Large flake sea salt (optional)

Directions
Blend the dates, coconut oil, cocoa powder and water until smooth, thick and creamy in a Food Processor . Add the roasted walnuts (roughly chop them first), chocolate and a pinch of salt. Blend, stopping to scrape down the sides, but let some chunks of walnuts and chocolate remain.
Smooth the batter into a baking dish, and spread evenly. Bake for 10 minutes with 180 C (350 F).
Remove from oven and top with some more crushed walnuts, chopped chocolate and a sprinkle of sea salt (optial). Let cool for 15 minutes before cutting. These brownies are fudgiest if kept in the fridge. Enjoy!

Saftige Schoko Brownies

Zutaten:
2 Tassen (ca. 20-25) entkernte weiche Datteln (Medjool Datteln)
2 EL (30 ml) weiches oder geschmolzenes Kokosöl
1 EL (15 ml) Wasser
1/2 Tasse (63 g) geröstete Walnüsse
1/2 Tasse (50 g) Kakao oder Kakaopulver
1/3 Tasse (50 g) grob gehackte dunkle Schokolade
Meersalz grob (optional )

Zubereitung:
Den Backofen auf 180 ° C vorheizen. In einer Küchenmaschine Datteln, das Kokosöl, das Kakaopulver und das Wasser mischen, bis die Masse glatt, dick und cremig ist. Die gerösteten Walnüsse (zuerst grob hacken), Schokolade und eine Prise Salz hinzufügen. Gut mixen. Einige kleine Stücke Walnüsse und Schokolade dürfen gerne noch im Teig sein. Den Teig in eine mit Backpapier ausgekleidete Auflaufform geben und gleichmäßig verteilen. 10 Minuten backen.
Aus dem Ofen nehmen und mit etwas mehr zerkleinerten Walnüssen, gehackter Schokolade und einer Prise Meersalz belegen. Vor dem Schneiden 15 Minuten abkühlen lassen. Genießen!

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